A wonderful fairytales

Началото

prikazki_org_rectangle_logo-150dpiЗдравейте,
реших да създам този сайт наскоро, но приказките които ще четете в него са започнати още през 2009 г. Тогава едно ангелче ми пишеше и нейните слова ме подтикнаха да създам Приказка за розата, Пингвинът пътешественик и Приказка за кокичето. Минаха вече три години от началото и попътувах забавих показването на другите приказки и тепърва желая да осъществя мечтата си. Всички приказки да се превърнат в книжки с картинки, които да помагат на малки и големи през живота им. Опитал съм да вложа в мислите си и онези малки късчета с мъдрост, които съм срещнал по пътя си. От няколко месеца започнах отново да пиша при открилото ми се свободно време и една по една ще Ви ги представям тези малки мои творения и нека Любовта и Светлината ви окрилят.

Защо Приказки.орг – идеята е да се получи като вид читалня. Всеки отбил се да може да види, прочете всяка книжка и след това както в онези времена, когато книгите са обикаляли от ръка на ръка в тях са се появявали мислите на четящите. Така и тук всеки един ще може да си напише мнението за прочетеното. Също така и всеки измислил приказка и желаещ да я сподели със света е добре дошъл. Също така е опит за запазване на българският език. В прикзките ми съм опитал до колкото мога да избегна привнесените чужди думи, да използвам и такива, които отмират в ежедневната употреба и с това, да допринеса в извайването на образите и картините, които желая да постигна.
Харесате ли някоя книжка ще можете да я закупите. В началото в същия електронен формат в който сте я прочели, в последствие да се превърнат в книжки с картинки чрез Вашата помощ и накрая да се намират като печатни. Едно по едно нещата вярвам, че ще се случат.

Героите са винаги желани! Приказки.орг търси своите герои! Те са храбри и обичат да творят с четки и в цветове да превръщат онова, което с думи е казано. Вие сте един от тях и имате желание да споделите красотата и желаете да помагате? Станете част от Приказките.

Искате да помогнете по някакъв друг начин?
Винаги може да дарите средства – те ще отидат за вече посочените идеи и в един момент ще претворим заедно мечтите.

Искам да благодаря на всички хора, които дариха Любов,средства и време за да започне тази приказна страница!
Благодаря Ви приятели!

Какво още?
Споделете с приятели, покажете им това кътче на приказките. Пратете им някое откъсче за да им припомните за детството, което все още е в тях. За да не изпускате каквото и да било от появилото се тук: RSS, Facebook, Facebook Page, Twitter , Google + или да получавате известия на електронната си поща – в страничната лента.

Banner

Имате страница, блог, форум или някое друго любимо място в интернет пространството – добавете лого, банер с препратка насам. Вижте на страницата в която може да си изберете някое от тях с обяснение.

Имате и още идеи! Пишете ми на:
Приказки очаква вашите идеи

3 коментара

 1. Сашка Пейчева

  Благодаря,че приехте приятелството ми!

  февруари 19, 2012 в 18:19

 2. Интересен блог!
  Радвам се че успях да го намеря :)! Ще използвам случая да направя и предложение, което надявам се би се харесало на всеки който обича фентъзи жанра: ползваш ли сайтове като zazzle.com, cafepress. com, fiverr? Могат да бъдат добър начин за реклама на блогове и т.н., а и начин де „премахнем“ глупостите по улиците като надписи на фланелки, чаши, магнити за хладилник и т.н. Би било по-добре ако виждахме повече поговорки, мисли, картинки от фентъзи жанра вместо това? Аз съм allanbard в тези сайтове, изпозвам някои от моите илюстрации, поговорки, стихове от книгите ми: One can fight money only with money, Even in the hottest fire there’s a bit of water,
  Love and happiness will be around,
  as all the chains will disappear,
  and Mountaineers will climb their mount
  and there won’t be any tear!
  etc). Всичко добро! Надявам се, че такива надписи звучат и изглеждат много по-добре от обичайните които виждаме всеки ден? Let the wonderful noise of the sea always sounds in your ears! (a greeting of the water dragons’ hunters – my Tale Of The Rock Pieces).

  @ Интересни идеи. Благодаря за подкрепата и успех.

  февруари 23, 2012 в 03:16

 3. dieta daneza pareri

  What’s up friends, pleasant paragraph and pleasant urging commented here, I am genuinely enjoying by these.

  юли 2, 2013 в 01:15

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s